برای نخستین بار در ایران "تنظیم خودکار اظهارنامه قضایی" با کمترین هزینه در کوتاه‌ترین زمان در سامانه آنی‌مشاور

آنی مشاور

مشاوره با مشاوران با تجربه و خبره

مشاوره با برترین و خبره‌ترین مشاوران در سریع‌ترین زمان ممکن را به صورت حضوری، تلفنی و نوشتاری در آنی‌ مشاور تجربه خواهید کرد.

سوال :

سلام من آپارتمانم برای چک برگشتی یکی از بستگان بازداشت شده و کارشناسی و قرار بر مزایده ملک شده خواستم بدانم مدت زمان و مراحل مزایده را توضیح بدین و آیا صاحب چک میتونه در مزایده شرکت کنه و یا پیش از مزایده ملک را به اسم خودش سند بزنه

پاسخ :

فرایند مزایده ، پس از تعیین قیمت بوسیله کارشناس رسمی دادگستری ادامه پیدا خواهد کرد و فروش ملک از طریق مزایده ممکن است بین 2 تا شش ماه طول بکشد. قیمت کارشناسی فقط تا شش ماه اعتبار دارد. پیش از مزایده ، دارنده چک نمی تواند درخواست انتقال ملک بنام خودش را بنماید.

برای دریافت مشاوره و رهنمود تکمیلی بر روی سامانه آنی مشاوره گزینه مشاوره فوری را انتخاب و درخواست مشاوره ثبت و هزینه مشاوره را واریز بفرمایید یا برای هماهنگی جهت پرداخت هزینه مشاوره و درخواست نوبت مشاوره با شماره های 09195663606 و همچنین 02188323279 تماس بگیرید.

طراحی و توسعه : ره وب